Tips

Bakkerij Tetteroo: al ruim 60 jaar een bekend begrip in ‘t Gooi

Familiebedrijf Bakkerij Tetteroo bestaat al ruim 70 jaar en sinds 60 jaar actief in ’t Gooi. De traditionele technieken die van generatie op generatie zijn doorgegeven geven de bakkerij een goede reputatie. Ben je op zoek bent naar vers gebakken brood van het hoogste kwaliteit? Dan zit je bij Bakkerij Tetteroo goed! De bakkerij bevindt zich op meerdere locaties in ’t Gooi: Eemnes, Laren en in Bussum.

Webshop

Naast de verkoop in fysieke winkels kun je ook online brood bestellen in de webshop waar je ruim keus hebt in het brede assortiment. Zo verkoopt Bakkerij Tetteroo naast de normale grote broden ook zelfgemaakt biologische brood. Van krentenbrood tot notenbrood en speltbrood, je kunt alles online bestellen.

Iets te vieren?

Is er iemand jarig? Vier dit dan met een lekkere taart. Bij Bakkerij Tetteroo kun je terecht voor kindertaarten in verschillende thema’s van Angry Bird, Hello Kitty, Minions, Brandweerman Sam tot Frozen. Of personaliseer je taart met een foto in een slagroomtaart of chipolata taart. Meer fan van appeltaart, chocoladetaart of sloffen? Ook dat is geen probleem.

Gender reveal

Wordt het een jongen of een meisje? Is inmiddels het geslacht bekend en wil je dit met je vrienden en familie delen? Kies dan voor een taart als gender reveal. Een taart van de buitenkant bekleed met blauw en roze marsepein en aan de binnenkant een roze of blauwe kleur. Ook zijn er geboorte taarten voor een jongetje of meisje verkrijgbaar.

Snacks en tussendoortjes

Ook voor een lekker uitgebreid ontbijt op de zondagmorgen kun je bij Bakkerij Tetteroo terecht. Je kunt croissantjes met ham en kaas krijgen, of alleen kaascroissantjes en hier de homemade jam op doen. Voor tussendoortjes bij de koffie zijn heerlijke donuts, brownies, chocolade koekjes en gevulde koeken verkrijgbaar. Of ga jij liever voor een worsten- of saucijzenbroodje? Neem een kijkje in de winkels van Bakkerij Tetteroo of bestel online.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *