Tips

Dit zijn de beste vleespakketten

De restaurantervaring in huis halen? Koop dan nu vleespakketten van Meatlovers, met dit restaurantwaardig vlees kun je als echte vleeseter bourgondisch genieten. Lees verder voor de verschillende vleespakketten. Gegarandeerd dat jij zult gaan genieten.

Vier samen Valentijn met dit vleespakket

Wat is er nou leuker dan op Valentijnsdag samen te koken met jouw Valentijn? Geniet met een vleespakket van verschillende soorten malse steaks, burgers en lams- en rundvlees. Je kunt ervoor kiezen om het vlees te grillen, maar gemarineerd smaakt het uit de oven nét zo lekker. Met een wijntje erbij is Valentijnsdag zeker geslaagd.

Groots genieten met het “Go Big USA” pakket. 

Een echte liefhebber van malse steaks? De vleespakketten van “Go Big USA” bevatten vier grote delen van de Black Angus. De stukken zijn in XL formaat, zo heeft de echte groter eter voldoende vlees. Waarom zou je minder eten als je een XL vleespakket kunt bestellen? In de zomermaanden kun je de barbecue aansteken en het vlees gaan grillen. Niet getreurd, ook in de wintermaanden smaakt het vlees heerlijk uit de oven. Dit pakket is voor ongeveer twee personen en bevat: Entrecote, Ribeye, Picanha en Maminha, allemaal van de Black Angus.

Gourmetten of grillen met “Steak Night For 2”

Eens iets anders dan het welbekende vlees van de Black Angus uit de USA? Probeer dan het vleespakket “Steak Night For 2”. Dit pakket bevat malse en smaakvolle steaks van de Black Angus uit Australië en Uruguay. Je kunt kiezen om het vlees in zijn geheel te grillen of het juist in kleinere stukken te snijden zodat de gourmetstel weer van de zolder kan worden gehaald.

Besloten om te gaan gourmetten? Bestel dan het sauspakket erbij. Dit pakket, speciaal geselecteerd om te gourmetten, bevat vijf soorten saus van elk 500ml waaronder: Piccalilly, Smokey Americaine, Black Garlic, Harissa Remoulade en Cacio e Pepe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *