Tips

Zonder moeite een maaltijd op tafel

Voor sommige mensen is het helaas niet gemakkelijk of helemaal niet mogelijk om iedere dag maar weer voor het eten te zorgen. Sommige mensen hebben hier de kracht of de energie niet meer voor, maar daarom is het misschien juist nog belangrijker dat ook zij een goede maaltijd kunnen eten ’s avonds. Speciaal voor hen is Uitgekookt die wekelijks verse maaltijden aanbieden. Echter is Uitgekookt er ook voor mensen die simpelweg geen tijd hebben om avondeten voor te bereiden doordat ze bijvoorbeeld erg druk zijn. Maar natuurlijk is Uitgekookt er voor iedereen die een verse, gezonde maaltijd bij hen wil bestellen.

Tafeltje dekje

Een speciaal initiatief vanuit Uitgekookt is tafeltje dekje. Dit initiatief is voornamelijk gericht op senioren die niet meer de kracht hebben om zelf te koken. Wekelijks is er de keuze uit 20 verschillende maaltijden. Al deze maaltijden zijn honderd procent vers en bevatten zo’n 150 à 200 gram groenten. Daarnaast zijn de maaltijden laag in vet en zout, wat ook niet geheel onbelangrijk is. Tot slot heb je de keuze voor vegetarische maaltijden, maaltijden met vis en ook maaltijden met Oosterse en Mediterrane invloeden. Zoals al gezegd heb je wekelijks de keuze uit veel van die verschillende maaltijden en ook heb je iedere week dan ook keuze uit andere maaltijden.

Bezorging

Voor de maaltijden van Uitgekookt hoef je niet de deur uit, want het wordt gewoon bij je thuis bezorgd. Zo worden de maaltijden van het hierboven genoemde initiatief tafeltje dekje op twee vaste momenten bezorgd. Wat voor sommige mensen ook een voordeel is aan de bezorging van Uitgekookt, is dat je veelal dezelfde bezorger aan de deur hebt. Dit is voor die mensen prettig omdat ze een bekend gezicht zien en ook voor de bezorger brengt dit voordelen met zich mee, omdat hij of zij rekening kan houden met de wensen van de persoon bij wie de maaltijden worden bezorgd.

Voor iedereen

Uitgekookt is er dus voor senioren die het nodig hebben, maar daarnaast kan iedereen een gezonde maaltijd bestellen bij hen. Wekelijks staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu die samengesteld zijn door chefs en diëtisten. Welk gerecht je ook kiest, je kunt ervan verzekerd zijn dat iedere keuze gezond, gevarieerd en lekker is. Uitgekookt beschikt over allerlei verschillende maaltijdboxen, dus om te weten welke het beste bij jouw wensen past, kun je dit van tevoren goed bekijken. Als je bijvoorbeeld een bepaald dieet volgt, kun je bij Uitgekookt prima opzoek naar een maaltijdbox die aansluit bij jouw dieet wensen. Tijdens het bestellen kun je namelijk een goede inkijk in iedere maaltijd krijgen over welke ingrediënten de maaltijd bevat. Zo weet je precies wat je wel en niet kunt bestellen en kun je op die manier gemakkelijk je eigen maaltijdbox samenstellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *