Tips

Wat te doen nu de horeca is gesloten in de avond?

Het zijn zware tijden voor zowel jong als oud. De corona maatregelen treffen iedereen en neemt vooral een deel van ons sociale leven weg. Met de gesloten horeca is een avondje lekker uit eten er niet meer bij. Maar ook een avondje de kroeg in zit er de komende tijd niet meer in. Alle horeca moet namelijk op tijd gesloten zijn. Maar wat te doen in de avond nu de bruisende binnenstad of jouw lokale kroeg is gesloten? Wij hebben de oplossing gevonden voor de jongeren!

Maak er een gezellige avond van wanneer je thuis blijft!

Wanneer je thuis moet blijven moet je het natuurlijk ook een beetje gezellig maken. Feestjes zijn lastig te geven wanneer je een beetje moet rekening houden met de corona maatregelen. Maar je kan natuurlijk nog steeds een aantal vrienden uitnodigen om een avondje te zuipen toch? Nu je niet meer kruipend de kroeg uit kan komen zorgen wij ervoor dat dit thuis gewoon kan! Met een drankspel wat bij jou past is jouw avond gegarandeerd van gezelligheid en alcohol. Iets wat je natuurlijk het meeste mist in de kroeg.

Wat is een drankspel?

Een drankspel kan je zien als een normaal bordspel of kaartspel zoals je gewend bent. Echter, een drankspel kan aangepast zijn met bepaalde regels of speciaal ontworpen zijn voor een drankspel. Zo zijn er vele speciale drankspellen zoals Drinkopoly en beer pong. Maar er zijn ook kaartspellen die met een aantal regels worden gemaakt tot drankspel. Deze gratis drankspellen kan je ook allemaal vinden op internet en is gemakkelijk thuis te spelen met bestaande spellen. De meest bekende gratis drankspelletjes zijn dan ook Kingsen, Bussen of Mexen. Hoe dan ook, een drankspel kan met name jongeren in deze tijd een leuke avond bezorgen nu de horeca gesloten is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *