Restaurants, Tips

Uiteten bij een Chinees restaurant Den Haag 

Den Haag is zonder twijfel een prachtige stad. Veel toeristen en stedentrippers gaan uiteraard als eerste richting Amsterdam. En dat terwijl andere grote steden ook veel bezienswaardigheden hebben! 

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, en heeft dan ook zeer veel te bieden. Je kunt heerlijk struinen door de winkelstraten en tegelijkertijd de historie zien die de stad met zich meebrengt.

Een dagje Den Haag kan tegelijkertijd redelijk vermoeiend zijn. Daarom is het altijd handig om te weten waar je even rustig kan zitten en wat kan eten. Ga uiteten bij een Chinees restaurant Den Haag!  

De smaken en specerijen van de Chinese keuken

De Chinese keuken is enorm populair onder velen. En terecht, want deze keuken werkt met enorm veel specerijen en smaken die de gerechten uniek maken. Er worden maaltijden gemaakt met etenswaren die in Europa niet altijd even makkelijk te vinden zijn. Dit komt door de voedselbronnen die het land heeft.

De Chinese keuken kan opgedeeld worden in acht culinaire tradities die ieder verschillen van elkaar. De bekendste is veruit de Shandong keuken, waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van soepen en schelp- en zeedieren in gerechten. Daarnaast staat de Sichuan keuken bekend om het gebruik van sterke specerijen, zoals knoflook chilipepers. 

Hoe ziet de menukaart eruit bij een Chinees restaurant Den Haag?

Maar kan je verwachten van de menukaart van een Chinees restaurant Den Haag? Natuurlijk staat er een uitgebreide hoeveelheid aan Chinese gerechten op het menu. Denk hierbij aan rijst- noodle gerechten en gerechten die zeedieren als hoofdingrediënt gebruiken. 

Daarnaast komen er veel soepen en groenten voor op het menu.Ook voor vegetariërs en veganisten is er meer dan genoeg keuze. Dagje Den Haag met vrienden of familie? Ga uiteten bij een Chinees restaurant Den Haag!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *