Tips

Zijn er regels voor het koken van halal vlees?

Als je halal eten moet bereiden, is het belangrijk dat je weet hoe je dit precies moet doen. Gelukkig is het wel wat minder strikt dan koosjer eten bereiden, maar toch is het belangrijk om goed op te letten wat wel en niet mag. Zo mag je halal eten alleen in olie of margarine bakken dat van plantaardige oorsprong is. Daarbij moet je met het maken van een saus erop letten dat je een groentefond gebruikt als basis. Je mag dus geen dierlijk fond gebruiken. Uiteraard is het ook verboden om alcohol te gebruiken, waardoor wijnazijn ook uitgesloten is. Vervang dit door natuurazijn als je een salade maakt. Waar moet je nog meer opletten bij het bereiden van halal eten?

Houd het eten gescheiden

Als je halal eten aan het bereiden bent, is het ook de bedoeling dat je dit altijd gescheiden houdt van niet-halal eten. Dit geldt ook voor het bewaren van het eten, dus niet alleen bij het bereiden van het eten. Het zijn dus behoorlijk wat regels waar je rekening mee moet houden als je halal eten gaat bereiden. En waar kun je halalvlees kopen? Dat kan bij Fushahalal.nl. Het is mogelijk om hier verschillende soorten halalvlees te bestellen, zoals lamsvlees, geitenvlees en kalfsvlees. Daarnaast is het ook mogelijk om heerlijke diepvries halal snacks te bestellen. Wat voor diepvries halal snacks zijn dit dan?

Diepvries halal snacks

Er zijn verschillende diepvries halal snacks te bestellen via bovengenoemde webshop. Het is o.a. mogelijk om een kipfrikandel te bestellen, kipkroket, kip döner en kipnuggets. Dit zijn lekkere snacks voor bijvoorbeeld tussendoor of tijdens een familiedag. Overigens zijn er ook andere lekkere halal borrelhapjes te krijgen via deze webshop, zoals kipborrelhapjes, gemarineerde kippenbouten en gemarineerde kipsatéspiesjes. Er is dus veel keuze uit verschillende soorten halal eten via deze webshop. Zijn er ook nog specialiteiten te krijgen?

Specialiteiten

Er zijn ook heerlijke specialiteiten te vinden via deze webshop. Wat dacht je van rundercarpaccio, pulled chicken of een pakket vol vlees waarmee je kunt gaan gourmetten? En ze leveren door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Overigens is het in overleg ook mogelijk dat er op zaterdag bij je bezorgd wordt als je dat wenst. Was je nog op zoek naar een webshop dat halalvlees verkoopt? Dan heb je die nu gevonden. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van eventuele nieuwe halalproducten. Zorg dat je altijd halalvlees in huis hebt door een grote bestelling te plaatsen, want het is altijd mogelijk om dit in te vriezen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *