Drinken

Cold brew thee: waarom is het zo populair deze zomer?

Cold brew thee. Wellicht heb je er nog nooit van gehoord. Echter is het een drankje dat je niet snel meer zult vergeten wanneer je het een keer uitgeprobeerd hebt. Het kan jou namelijk veel verkoeling gaan verzorgen in de warme zomermaanden. Dit is ook een van de redenen dat het drankje steeds populairder wordt. Met de warme dagen op komst, kun je daarom het beste gaan bekijken hoe je deze thee ook in jouw bezit krijgt. Door verder te lezen weet jij precies waar je allemaal naar kunt kijken.

Een koud drankje voor onderweg

Cold brew thee is in feite ijsthee. Het is namelijk thee dat koud gedronken wordt. In plaats van een warme drank met jouw favoriete smaak kun je deze dus ook als verkoeling gaan nuttigen. Daarnaast kun je hem altijd met je meenemen. De drank kan immers niet meer afkoelen, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat het uiteindelijk lauw zal worden. In een goede fles blijft het te allen tijde koel en kun je het dus ook bij langere uitstapjes eenvoudig met je meedragen. Tijdens de momenten dat je uitrust, kun je dus ook even een slokje drinken zonder dat je op zoek moet naar water.

Eenvoudig zelf te maken

Wat cold brew thee ook populair maakt, is dat het in iedere smaak gemaakt kan worden. Je hebt namelijk niet een soort, maar maakt het eenvoudig zelf door jouw favoriete theesmaak te gebruiken. Je kiest dus gewoon uit waar je die dag zin in hebt en maakt jouw drank in orde. Dit gaat allemaal heel snel en kan dus ook tussendoor gedaan worden. Deze blogpost kan jou hier meer over uitleggen. En probeer het dan ook eens uit met fruit, bloemen en kruiden.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *