Restaurants

RVS werktafel

In de horeca keuken is een RVS werktafel bijna onmisbaar. RVS is natuurlijk een fijn materiaal voor de keuken in de horeca. Het is onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur. Met een RVS werktafel heb je een goede basis in je keuken, ongeacht wat voor horecazaak je hebt. RVS is stevig en dat maakt een RVS werktafel zo praktisch voor alle werkzaamheden in de keuken. Of je nu borden moet klaarmaken of juist dingen moet snijden. Het kan allemaal met een RVS werktafel. En daar zijn ook nog varianten in te vinden.

Vast of demontabel

Zo is het mogelijk een vaste constructie of een demontabele variant RVS werktafel te kiezen. Kies je voor dat laatste, dan krijg je de RVS werktafel in bouwpakket geleverd. Wel praktisch voor moeilijk bereikbare locaties of wanneer de complete RVS werktafel niet door de deur past bijvoorbeeld. Daarnaast is het mogelijk een inklapbare RVS werktafel te kopen. Dat is weer handig als je te maken hebt met transport of wanneer je de werktafel niet continu nodig hebt. Wat je ook nodig hebt, je weet het zelf waarschijnlijk het beste.

Met of zonder spatrand

Een RVS werktafel heeft niet altijd een spatrand. Je kunt hier wel voor kiezen. Als er met eten of drankjes gewerkt wordt, kan dit handig zijn. Ook als er een kookstel op de RVS werktafel geplaatst wordt. Je voorkomt dat je spetters op de muur krijgt. Een muur is vaak een stuk lastiger schoon te maken dan RVS materiaal. Dan kan zo’n RVS werktafel met spatrand wel een uitkomst bieden. De spatrand is net zo breed als de tafel zelf. Er zijn zowel vaste als demontabele RVS werktafels met spatrand. Maak je geen spetters? Dan kun je alsnog kiezen voor een RVS werktafel zonder spatrand.

Andere opties

Er zijn meer mogelijkheden dan demontabele tafels en tafels met spatranden. Bijvoorbeeld de doorvoerspoeltafel. Deze is speciaal voor een industriële spoelmachine bedoeld. Een andere optie is een RVS werktafel met wandplanken. Er is dan direct opslagruimte boven de werktafel geïntegreerd. Er zijn ook werktafels met opbergruimte onder de tafel, al dan niet met deuren. Kortom, er zijn allerlei mogelijkheden voor je RVS werktafel. Het is maar net wat er bij jou in de keuken nodig is en van pas kan komen.

Tip: HorecaTraders.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *