high tea amersfoort
Tips

Top 5 high tea locaties in Amersfoort

Ben je op zoek naar een leuke high tea locatie in- of rondom Amersfoort? Dan helpen wij je hieronder graag verder in het maken van een keuze voor een leuke high tea locatie met de top 5 high tea locaties in Amersfoort.

Theefeestje

Deze locatie is de perfecte locatie voor een high tea. Door de klassieke uitstraling en de vele theepotten en theekopjes die je tussen het interieur kunt vinden, voel je gelijk de behoefte om alles om je heen in je op te nemen. Naast deze toffe omgeving kun je bij het Theefeestje ook genieten van een heerlijke high tea in Amersfoortmet verse thee.

Theeschenkerij Something Else

Bij deze theeschenkerij kun je genieten van diverse soorten verse thee. Er worden bij een high tea vier soorten thee geserveerd, verschillend in sterkte. Houd je van klassieke thee en een klassieke high tea met niet teveel poespas, dan ben je bij Theeschenkerij Something Else aan het juiste adres.

Anna’s Smaakatelier

Ben je trouwe kijker van Heel Holland Bakt? Dan herken je de eigenaresse waarschijnlijk wel. Anna heeft in het verleden meegedaan aan het programma en is daarna een eigen winkeltje gestart, waar je kunt genieten van heerlijke zelfgemaakte baksels en allerlei zoete hapjes. Uiteraard heb je hierbij de keuze uit diverse soorten thee.

Bij Daphna in de kas

Een bijzondere locatie kun je dit wel noemen. In een kas kun je genieten van een high tea. Je kijkt zelfs uit over het water. Op deze locatie wordt voor het bereiden van een high tea alleen gewerkt met seizoensproducten en groenten uit eigen (moes)tuin. Klop hier dus gerust eens aan als je wilt genieten van een high tea op een bijzondere en centrale locatie.

Centraal Ketelhuis

Deze locatie wordt veel gebruikt als trouwlocatie doordat het een monumentaal pand betreft met veel oude elementen. Bestel je hier een high tea, dan krijg je een mix van zoete- en hartige hapjes waar je heerlijk van kunt genieten bij de open haard of buiten bij het Centraal Ketelhuis.

Ben je op zoek naar meer informatie over high tea locaties? Kijk dan eens op HighTea.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *